L’ENTITAT

Al llarg dels últims 30 anys, l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia ha fomentat l’esperit i els valors de la pràctica esportiva a la nostra ciutat en totes les seves vessants:

Educativa: En tots aquests anys, l’activitat de les nostres escoles esportives ha sigut constant en la formació dels nostres esportistes. Disposem d’escoles de Basquetbol, Gimnàstica Artística Femenina i Trampolí i Natació, les quals han realitzat, i realitzen en l’actualitat, una tasca molt important en la formació i l’educació dels nens i nenes, intentant adaptar l’esport als nens i no els nens a l’esport.

Entenem que no s’ha de promocionar l’esport com una recerca de futurs campions si no que hem de considerar la pràctica esportiva com un mitjà pel benestar social al qual tothom ha de tenir accés. L’esport guanya valor quan repercuteix de manera positiva en el desenvolupament i el creixement dels nens i nenes que el practiquen. A les nostres escoles esportives utilitzem les competicions com una part de l’educació. La competició no és dolenta pel desenvolupament dels nens i nenes sempre que la utilitzem com un mitjà per assolir objectius i no com una finalitat.

Competitiva: L’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia té actualment seccions de competició en Basquetbol, Gimnàstica Artística Femenina, Natació, Trampolí (mini tramp i doble mini tramp) i Waterpolo. A tots els que formen aquestes seccions: entrenadors, esportistes, pares i delegats, se’ls forma en els valors que nosaltres considerem més importants de l’esport: el companyerisme; la solidaritat; el respecte als companys, als adversaris, als jutges, pel material...

Lleure: des de l’AESE li donem molta importància a la part social. Aquella que comporta l’esport de lleure i/o per a tothom, ja sigui mitjançant el nostre gimnàs, la piscina o tot el ventall d‘activitats dirigides que oferim.

Seguint la nostra filosofia, disposem de monitors i monitores titulats, dinàmics i molt propers als usuaris i les usuàries per ajudar i facilitar la pràctica esportiva en tot el que ens sigui possible. Intentem inculcar la rellevància que l’esport té sobre la nostra salut d’una manera professional i entretinguda, intentant que venir al gimnàs no sigui una obligació si no un entreteniment imprescindible en el nostre dia a dia.